Lounais-Suomen aluetoimikunta

https://sites.google.com/site/lounaissuomendogit/

Lounais-Suomen Dogit perustettiin vuonna 1994 Suomen Tanskandoggi ry:n alaiseksi aluejaostoksi aktivoimaan tanskandoggiharrastusta Lounais-Suomen alueella. Olemme siis jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan järjestäneet erilaisia aktiviteetteja tämän upean koiramaailman apollon parissa. Aluejaoston jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa, jonka maksamalla pääsee osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Suurimpia tapahtumia aluejaostomme historiassa ovat olleet Raisiossa vuonna 1993 järjestetty Tanskandoggien Erikoisnäyttely sekä samassa paikassa kesällä 1999 ollut Värinäyttely. Kymmenvuotis- juhlavuoden päätapahtuma oli yhdistyksen Erikoisnäyttely Paimiossa 15.8.2004. Vuonna 2006 vuorossamme oli järjestää taas Värinäyttely, joka pidettiin elokuussa Piikkiön Tuorlassa.  2008 järjestimme PJV- Open Show & TOP-20 kutsukilpailun Turun Metsämäessä. 2009 olimme Kaarinan Tuorlassa, tällä kertaa vastasimme Erikoisnäyttelyn järjestelyistä. 2010 Pöytyällä avustimme PJV- Open Show & TOP-20 kutsukilpailua. 2013 valtasimme taas Kaarinan Tuorlan tällä kertaa Värinäyttelyä varten.

Vuodesta 2000 asti olemme järjestäneet myös epävirallisen Open Show’n, jossa kisataan Lounais-Suomen Kaunein Doggi tittelistä.

Näiden suurempien näyttelyiden lisäksi olemme järjestäneet joka vuosi myös yhden tai useamman match show’n sekä erilaisia kursseja ja teemailtoja. Asiantuntijoita on ollut kertomassa meille mm. koiran ensiavusta, hieronnasta, aktivoinnista, barfauksesta ja homeopaattisesta hoidosta. Nuorille koirille on ollut kontakti- ja näyttelykoulutusta, näyttelytreenejä on pidetty erialueilla, olemme tutustuneet jäljestykseen, hakuun ja esineruutuun, vesipelastukseen, rally-tokoon sekä harjoitelleet myös perustottelevaisuutta. Muutaman kerran vuodessa on kokoonnuttu yhteiskävelylle ja joka vuosi on ohjelmassa tietysti myös pikkujoulut!

Aluejaosto tiedottaa jäsenistöä tulevista tapahtumista nettisivujen ohella myös facebookissa ja epävirallisempana kanavana toimii keskustelupalsta http://tanskandoggi.takaisin.fi, jossa aluejaoston omassa osiossa voidaan sopia mm. ex-tempore lenkeistä ja tapaamisista.

Kiinnostuitko? Liity sinäkin nyt doggimaiseen joukkoon, uudet jäsenet ja uudet ideat toiminnan suhteen ovat aina tervetulleita!! Ota rohkeasti yhteyttä jäsensihteeriin tai tule tapaamaan meitä aluejaoston tapahtumiin.

 

Johtokunta v. 2018

Puheenjohtaja

Kirsi Mäki
Tontinkatu 7
21260 RAISIO
puh. 040 510 9373

lekuliini
(at) luukku.com
Varapuheenjohtaja

Tuija Nummi
Alitalontie43
21310 VAHTO
puh. 040 778 3413
s-posti nummi.tuija (at) gmail.com

Sihteeri/Jäsensihteeri/Rahastonhoitaja
Aluetoimikunnan yhteyshenkilö STD ry:n hallitukseen


Merja Lähteenmäki
Horsmantie 8
21380 Aura
puh. 040 414 4887
lsdogit.jasensihteeri(at)gmail.com
lsdogit.sihteeri (at) gmail.com

 Tiedottaja facebook/ TD- palstat/ TD-lehti/ Aluetoimikunnan yhteyshenkilö STD ry:n hallitukseen

Tuija Nummi
nummi.tuija (at) gmail.com

Jäsen

Kristiina Kreula
e-mail. kikka.kreula(at)gmail.com

Jäsen

Toni Nieminen
toni.nieminen73(at)gmail.com

Jäsen

Jenni Palletvuori
e-mail. palletvuori(at)hotmail.com

Jäsen

Stina Sointula
e-mail. stina.sointula(at)gmail.com

Jäsen

Konsta Hiiri
s-posti konsta.hiiri(at)gmail.com

Jäsen

Hanne-Maaria Nykänen
s-posti hanne.maaria.nykanen(at)gmail.com