Pirkanmaan aluetoimikunta

www.pirkanmaandogit.fi

Pirkanmaan aluetoimikunta eli Pirkanmaan Dogit on yksi tanskandoggien rotujärjestön Suomen Tanskandoggi ry:n alaisuudessa toimivista aluetoimikunnista.

Aluetoimikunnan tarkoituksena on aktivoida ja koota yhteen alueemme doggi-ihmisiä sekä harrastaa ja oppia uutta yhdessä.  Sääntömääräisten kokousten lisäksi tavoitteena on järjestää mm. erilaisia koulutuksia ja kursseja, luentoja, Match Show:ita ja yhteiskävelyjä. Tapahtumista ja toiminnasta pyrimme tiedottamaan mahdollisimman kattavasti, esim. sähköisillä jäsenkirjeillä sekä internetsivujen välityksellä. Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa rohkeasti yhteyttä johtokuntamme jäseniin tai tulla jututtamaan meitä tapahtumissamme, lenkkipoluilla ja näyttelyissä!

Aluetoimikuntaa Pirkanmaalle on toivottu, haaveiltu ja kaavailtu vuosikausia. Suomen Tanskandoggi ry:n johtokunta pilkkeet silmäkulmissaan haastoi alueella asuvan STD ry:n tuoreen johtokuntalaisen perustamaan vihdoin aluetoimikuntaa.

STD ry:n johtokunnan avustamana ja tukemana otin härkää sarvista ja nytkäytin aluetoimikunnan alulle. Perustamiskokous ennalta tiedusteltujen, toimihenkilöiksi kiinnostuneiden kesken pidettiin viimein 27.11.2016. Perustamiskokouksessa meitä oli avustamassa ihana ja asiantunteva STD ry:n varapuheenjohtaja, Eteländoggien puheenjohtaja sekä aluetoimikuntien yhteyshenkilö Netta Keyriläinen. Paikanpäällä ollut innostunut kolmikko lähti kanssani vetämään ensimmäistä toimintakautta johtokuntana, vaikka käytännössä kaikki me olimme (ja olemme) ihan ummikkoja. Alku ei ole mennyt ihan niinkuin Strömsössä, m u t t a yhdessä kuitenkin uskon ja tiedän meidän selviytyvän ja saavan jotain hienoa aikaiseksi!

Haluan kiittää yhdistyksen johtokuntaa tsempittämisestä alun alkaen sekä erikseen vielä Teija Salmi-Aaltoa ja Netta Keyriläistä, jotka valoivat minuun uskoa silloin kun se itseltä meinasi loppua. Iso kiitos Sari Vainionpäälle mm. asiakirjojen kanssa avustamisesta. Mukaan lähtemisestä valtavan suuri kiitos myös Pirkanmaan aluetoimikunnan rohkeille perustajajäsenille eli johtokunnalle!

Terveisin Ulla Vaskelainen, puheenjohtaja

Johtokunta v. 2018

Puheenjohtaja / jäsensihteeri / jäsen

Ulla Vaskelainen
puh. 040 4176135
ulla.pmdogit(et)gmail.com

Varapuheenjohtaja / sihteeri / jäsen

Sanna Huhtala
sanna.pmdogit(et)gmail.com

Rahastonhoitaja / jäsen

Virpi Matilainen
virpi.pmdogit(et)gmail.com

Jäsen

Niina Helenius
niina.pmdogit(et)gmail.com