Etelä-Suomen aluetoimikunta

www.etelandogit.fi

Suomen Tanskandoggi ry:n Etelä-Suomen aluetoimikunta perustettiin keväällä 1994 aktivoimaan tanskandoggiharrastusta sekä opastamaan tanskandoggien kasvattamisessa ja kouluttamisessa. Aluetoimikunta aloitti toimintansa nimellä Helsingin aluejaosto, mutta vuoden 2004 alussa nimi muutettiin Etelä-Suomen aluejaostoksi vastaamaan paremmin toiminta-aluettamme. Aluejaosto nimi muutettiin 1.1.2014 Etelä-Suomen  Aluetoimikunnaksi.

Aluetoimikunnan tavoitteena on koota doggi-ihmisiä yhteen kaikenlaisen hauskan ja hyödyllisen toiminnan puitteissa, joita ovat sääntömääräisen vuosikokouksen lisäksi:
* Erilaiset koulutukset näyttelyharjoituksista tottelevaisuus- ja agilitykursseihin
* Tutustumiset erilaisiin lajeihin

* Asiantuntijaluennot koirien maailmasta jäsenistön toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan
* Yhteiskävelyt
* Match-Show’t
* Vapaamuotoiset tapaamiset ja lenkit
* Sekä tarjolla on paljon muutakin tanskandoggimaista toimintaa

Vuosittain palkitaan aluetoimikunnan paras näyttelykoira, harrastekoira sekä pentu. Lisäksi palkitaan vanhin veteraani, aktiiviset jäsenet sekä kyseisenä vuonna Suomen muotovalioksi valmistuneet aluetoimikuntaan kuuluvat koirat. Vuosittain STD ry:n erikoisnäyttelyssä jaetaan kiertopalkinto parhaiten menestyneelle Etelä-Suomen aluetoimikunnan jäsenen koiralle.

Suomen Tanskandoggiyhdistyksen Etelä-Suomen aluetoimikuntaan kuului vuoden 2013 lopussa n. 120 jäsentä ja kaikki ovat tervetulleita joukkoomme. Tiedotamme jäsenistöllemme toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista kotisivuillamme osoitteessa http://www.etelandogit.fi, facebookissa, sähköpostitse lähetettävillä jsäentiedoitteilla, Tanskandoggi-lehden ilmoituksilla sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä toimikunnan omassa lehdessä. Lisäksi keskustelupalstalla http://tanskandoggi.takaisin.fi on aluetoimikunnalla oma osio mistä löytyy tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Etelä-Suomen aluetoimikunnalla on lisäksi myytävänä erilaisia hauskoja ja hyödyllisiä doggiaiheisia tuotteita, joita voi katsella aluetoimikunnan omilta kotisivuilta Myyntipuoti-osiosta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa tai lähettää sähköpostia johtokuntamme jäsenille tai tule juttelemaan kanssamme tapahtumissamme tai näyttelyissä. Nähdään tapahtumissa ja tervetuloa mukaan toimintaan!

Johtokunta v. 2021

Puheenjohtaja / Jäsenasiat

Netta Keyriläinen
netta.etelandogit (at) gmail.com
Varapuheenjohtaja / Sihteeri

Marlen Salonen
marlen.etelandogit (at) gmail.com
Rahastonhoitaja / Koulutusasiat

Ninni Enroth
ninni.etelandogit (at) gmail.com

Jäsenasiat email:
etelandogit (at) gmail.com