Kaakkois-Suomen aluetoimikunta

http://kaakondoggienaluejaosto.googlepages.com

Kaakon Doggit on perustettu vuonna 1998. Jäseniä aluetoimikunnassa on tällä hetkellä noin 65. Aluetoimikunnan päätavoitteena on aktivoida tanskandoggiharrastusta Kaakkois-Suomen alueella ja koota yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat menettäneet sydämensä tälle koirista upeimmalle.

Tavoitteenamme on luoda doggi-ihmisten välille verkosto, johon tukeutua sekä iloissa että suruissa. Toimintaamme ei ole tarkoitettu pelkästään dogin omistajille, vaan myös rodusta kiinnostuneille ja mahdollisesti sen hankkimista pohtiville. Toimintaa pyrimme suunnittelemaan laidasta laitaan, jotta jokainen saisi aluetoimikunnasta mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä, ja toivomme aluetoimikuntamme jäseniksi yhtä hyvin tavallisen kotikoiran omistajia kuin aktiivisia näyttelyharrastajiakin. Esimerkkinä toiminnastamme on joka kevät ja syksy järjestettävät viikonloppuleirit – mitä mainioin tilaisuus tutustua muihin doggi-ihmisiin monipuolisen ohjelman ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Kaakon Doggien kotisivuilla voit tutustua tarkemmin aluetoimikuntamme ja kaikki johtokuntamme jäsenet antavat mielellään lisätietoja. Jäsenet saavat tietoa alueen doggitoiminnasta jäsenkirjeen muodossa noin neljä-viisi kertaa vuodessa.

Olet tervetullut Kaakon Doggien porukkaan – uusia ihmisiä ja ideoita kaivataan! Dogeista nyt puhumattakaan :)

 
Johtokunta v. 2017

Puheenjohtaja, Jäsenasiat

Sonja Sinimäki
puh. 050-3215434
kaakonpuheenjohtaja (at) mail.com

Rahastonhoitaja

Virpi Leppälä
puh. 050-380 5550
lhadanes (at) gmail.com 

Sihteeri

Heidi Kuosa
puh. 050-340 1341
kaakonsihteeri (at) gmail.com 

Alueelliset yhteyshenkilöt 


Kotka-Hamina
Heidi Kuosa

Kouvola Virpi Leppälä 
Lappeenranta Sonja Sinimäki

Jäsen / webmaster

Marika Kelkka