Liity jäseneksi

Haaveiletko omasta tanskandogista? Etsitkö pentua? Omistatko jo oman Apollon? Tahdotko tietää enemmän rodusta? Haluatko kasvattajaksi? Mietitkö, mitä dogin kanssa voi harrastaa? Suuntaatko kohti näyttelykehiä? Tarvitsetko jalostukseen liittyviä neuvoja? Haluatko tavata muita doggi-ihmisiä? Siis haluatko tietää kaiken tanskandogista?

Mikäli jokin edellisistä kysymyksistä tuntui tutulta, olet juuri nyt oikeassa paikassa. Olet siis matkalla kohti Suomen Tanskandoggi ry:n jäsenyyttä. Suomen Tanskandoggi ry on kehittynyt vuosien saatossa yhdistykseksi, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista tietoa ja toimintaa huomioiden jäsenistön erilaiset tarpeet. Huomaat tämän jo kun tutustut kotisivuihimme. Tervetuloa mukaan!!

Suomen Tanskandoggi ry:hyn liittyminen on helppoa. Täytät vain jäsenhakukaavakkeen ja lähetät sen. Sen jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin odottaa. Uudet jäsenet hyväksytään aina yhdistyksemme hallituksessa, jonka jälkeen jäsensihteeri lähettää sinulle jäsenmaksupankkisiirtolomakkeen. Kaiken kaikkiaan tähän kuluu aikaa noin kuukausi ja tiedän, että se tuntuu iäisyydeltä. Mutta kärsivällisyys palkitaan, heti kun olet maksanut jäsenmaksusi, tipahtaa postiluukusta Tanskandoggi-lehti.

Kasvattajille tiedoksi: 
Jos olet maksamassa uusien kasvattiesi omistajien ensimmäisen vuoden jäsenmaksua, muista laittaa jäsenliittymiskaavakkeet täytettynä ja kasvattisi omistajan allekirjoituksella varustettuna sekä maksukuitti samassa postissa jäsensihteerille.

Hakemukset pyydetään palauttamaan osoitteella: 

Suomen Tanskandoggi ry / Merja Lähteenmäki
Horsmantie 8
21380 Aura
puh. 040-414 4887
jasensihteeri.std(et)gmail.com

Jäsenmaksut 2023:
Varsinainen jäsen 29,00 € / kalenterivuosi
Perhejäsen 5,00 € / kalenterivuosi
Kasvattajan maksama 1.vuosi 17 €
Ulkomaalainen jäsen 35,00 € / kalenterivuosi
Aluetoimikunnan jäsen 10,00 € / kalenterivuosi

Tallenna tästä itsellesi jäsenhakemuskaavake: jasenhakemus.pdf 

MUISTATHAN TEHDÄ OSOITTEENMUUTOKSEN!!
Muistathan aina tehdä osoitteenmuutoksen jäsensihteerille jasensihteeri.std@gmail.com. Tällä tavoin varmistat, että saat aina tuoreet Tanskandoggi-lehdet.