Pohjanmaan aluetoimikunta

 www.netikka.net/pohjanmaantanskandogit

Pohjanmaan aluetoimikunta on perustettu 1996, jolloin yhdistystä lähti puuhaamaan joukko asiasta innostuneita henkilöitä, joilla oli ainakin yksi yhdistävä tekijä: kiinnostus Tanskandoggeihin.

 Aluetoimikuntamme on koko olemassaoloaikansa kehitellyt erilaisia toimintoja omille jäsenilleen, kuten koulutuksia, illanviettoja, luentoja, jne.  Mahdollisuuksiemme mukaan osallistumme myös pääyhdistyksen tapahtumien järjestämiseen (mm. Värinäyttelyt 1998, 2004 ja 2009, top-20 2002 ja 2004, PeJuVet ja Open Show 2001, Erikoisnäyttely 2013). Vuosittain pyrimme järjestämään Match Show:n, jolla mm. kartutamme aluejaoston varoja.

Jäseniä Pohjamaan aluetoimikunnalla on tällä hetkellä reilut 40 (2013). Toimimme lähinnä Etelä-Pohjanmaan alueella, jossa enin osa aktiivijäsenistämme asuu. Olemme tosin järjestäneet koulutuksia myös mm. Maalahdessa, Vaasassa ja Tervajoella.

Reviiriä laajennetaan tarpeen mukaan, eli kun halukkaita löytyy, koulutuksia yms. järjestetään myös “Seinäjoen talousalueen” ulkopuolella. Koska aluetoimikuntamme on suhteellisen nuori, olemmekin jatkuvasti pyrkineet kehittämään toimintaamme. Toimintamme koostuu lähinnä erityyppisistä koulutustilaisuuksista, kuten esimerkiksi tottelevaisuus- ja näyttelykoulutuksista, luennoista ja erilaisista retkistä. Olemme myös kokeilleet tutustumisen muodossa mm. agilityä sekä maastoviehejuoksua.

Ilolla olemme panneet merkille koulutustilaisuuksissa näkyneet “uudet kasvot ja kuonot”, perus-aktiiviväen lisäksi. Pyrkimyksenämme on pitää Pohjanmaan aluetoimikunta kaikille doggi-ihmisille sopivana kerhona, jonne voi tulla ikään, kokoon tai väriin katsomatta (ihmisen tai koiran) ja kokea olevansa tervetullut joukkoomme.

Toivotammekin kaikki uudet ja nykyiset jäsenemme mukaan tuleviin rientoihimme, joita on luvassa melkoinen määrä jatkossakin. Jäsenistön toiveita koulutuksista ja muusta pyritään täyttämään mahdollisuuksien mukaan, eli ota rohkeasti yhteyttä kehen tahansa johtokunnan jäseneen ja kerro toiveesi.


Johtokunta v. 2023

Puheenjohtaja

Marjo Lahti
puh: 040 – 931 5004
marjokiili [at] gmail.com

Sihteeri

Sari Vainionpää
Harjunotkontie 6
60510 Hyllykallio
puh. 0400 – 931 706
dogit.pohjanmaa [at] gmail.com

Rahastonhoitaja

Marika Siltavirta
stdpohjanmaa.rahastonhoitaja [at] gmail.com

Muut toimikunnan jäsenet:

Johanna Hänninen
Taru Rinta-Aho
Emmi Kortesmäki
Sanna Kultalahti