Rescue

https://sites.google.com/site/tanskandoggirescue/

Rescue toimikunnan pääperiaattena on hylättyjen ja eläinrääkkäyksen kohteiksi joutuneiden tanskandoggien pelastaminen ja sijoittaminen pysyviin, vastuunsa tunteviin koteihin. Rescue-toimikunta koostuu toiminnan vetäjästä ja kolmesta toimikunnan jäsenestä. Rescue toimikunnan rinnalla työskentelee joukko ‘apulaisia’ sekä sijaisperheitä, jonne tanskandogit sijoitetaan hoitotoimenpiteiden ajaksi ennen kuin ne pystytään sijoittamaan pysyviin koteihin. Rescue-toimikunta tekee jokaisesta koirasta kirjallisen, sitovan sopimuksen osapuolten kesken. Oli sitten kyse koiran luovuttamisesta, hoitoon ottamisesta tai pysyvään kotiin luovuttamisesta.

Rescuen toiminta-alue kattaa koko Suomen. Pyydämme yhteydenottoanne rescue-toimikuntaan, jos Sinulla on tarjota pysyvä tai väliaikainen koti tanskandogille, paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja hellyyttä.

Rescue-toimikunta on käytettävissänne kaikissa tilanteissa missä tämän ihanan rodun edustaja kenties tarvitsee apua. Me voimme auttaa löytämään koiran oikean omistajan tai kasvattajan. Hakea koiran huostaamme ja etsiä sille uuden pysyvän kodin. Rescue-toimikunta on sitoutunut antamaan kodittomille tanskandogeille niiden tarvitseman rodunmukaisen hoidon sekä tarvittaessa hoidattamaan koira eläinlääkärillä. Antamaan koiralle toisen mahdollisuuden tasapainoiseen elämään silloin, kun vaihtoehtona on eläimen lopetus.

Doggilinkki toimii rescue-toimikunnan alaisena. Doggilinkki pitää sisällään tanskandoggien välitystä, se toimii puhelinnumeroiden välittäjänä koirasta luopujan ja koiran ottajan välillä. Doggilinkin koirat ovat pääsääntöisesti normaaleista oloista lähteviä koiria, suoraan koiran omistajalta tai kasvattajalta. Syyt ovat mm. pitovaikeudet, allergiat, maastamuutot tai avioerot. Koirien sopimukset tehdään aina asianosaisten kesken, joihin rescue-toimikunta ei puutu. Doggilinkki listoille voit ilmoittautua, jos haluat antaa kodin nuorelle tai aikuiselle tanskandogille tai ilmoittaa doggisi, joka tarvitsee uuden kodin.

Rescue / doggilinkki yhteyshenkilö

Janina Savela
puh: 040-834 4858
rescue.std(et)gmail.com

Koska työt valitettavasti haittaavat harrastusta, tavoitat minut parhaiten sähköpostitse. Jos en voi vastata puhelimeen, soita rohkeasti uudelleen.