Aluetoimikunnat

Aluetoimikuntien tarkoitus on tukea yhdistyksen toimintaa paikallisella tasolla. Aluetoimikunnat toimivat Suomen Tanskandoggi ry:n alaisuudessa, eivätkä siis ole itsenäisiä yhdistyksiä. Kullakin aluetoimikunnalla on kuitenkin oma organisaationsa ja puuhaihmiset löytyvät siis aina paikan päältä. Tämä mahdollistaa toiminnan räätälöimisen kullekin alueelle sopivaksi käytössä olevien resurssien mukaan. Aluetoimikunnat myös vastaavat itse varainhankinnasta, jolla jäsenistöä palvelevaa toimintaa voidaan toteuttaa. Toimintaa on hyvin monenlaista; aluetoimikunnat järjestävät koulutuksia, tapaamisia, kursseja, luentoja, leirejä, match-show:ta yms. Useimmilla on omat nettisivut, joiden kautta pääset tutustumaan oman alueesi toimintaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan aluetoimikunnan toimihenkilöihin.

 Jäseneksi liittyminen

Aluetoimikunnan jäsenmaksu on 10 euroa. Ollessasi yhdistyksen jäsen / perhejäsen, oman alueesi aluetoimikunnan jäsenmaksu suoritetaan yhdistyksen tilille samalla viitenumerolla kuin yhdistyksenkin jäsenmaksu. Sieltä se ohjautuu suoraan alueesi aluetoimikunnalle toimintamäärärahana ja yhteystietosi päivittyvät aluetoimikunnalle.

Jos olet yhdistyksen jäsen / perhejäsen ja tahdot olla jonkun toisen alueen jäsen, toimi kuten kannatusjäsenet, ottamalla yhteyttä suoraan k.o. aluetoimikuntaan.

Aluetoimikuntien kannatusjäsenet: Jos ett ole yhdistyksen jäsen / perhejäsen, sinun tulee ottaa yhteyttä suoraan aluetoimikuntaan, mistä saat liittymisohjeet ja maksutiedot. Maksu suoritetaan suoraan aluetoimikunnan tilille kannatusjäsenmaksuna. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta aluetoimikunnan kokouksissa.

Aluetoimikuntaan liittyminen on erinomainen tapa tutustua oman alueesi doggi-ihmisiin. Saat vinkkejä arkipäivän pulmiin ja pääset mukaan hauskoihin tapahtumiin. Ja mikä tärkeintä, löydät roppakaupalla uusia ystäviä!

» Aluetoimikuntien toimintaohjeet

» Etelä-Suomen aluetoimikunta
» Kaakkois-Suomen aluetoimikunta
» Lounais-Suomen aluetoimikunta
» Pohjanmaan aluetoimikunta
» Pohjois-Karjalan aluetoimikunta
» Savon aluetoimikunta
» Sisä-Suomen aluetoimikunta
» Pohjois-Suomen aluetoimikunta
» Pirkanmaan aluetoimikunta