Kaakkois-Suomen aluetoimikunta

http://kaakondoggienaluejaosto.googlepages.com

Kaakon Doggit on perustettu vuonna 1998. Jäseniä aluetoimikunnassa on tällä hetkellä noin 65. Aluetoimikunnan päätavoitteena on aktivoida tanskandoggiharrastusta Kaakkois-Suomen alueella ja koota yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat menettäneet sydämensä tälle koirista upeimmalle.

Tavoitteenamme on luoda doggi-ihmisten välille verkosto, johon tukeutua sekä iloissa että suruissa. Toimintaamme ei ole tarkoitettu pelkästään dogin omistajille, vaan myös rodusta kiinnostuneille ja mahdollisesti sen hankkimista pohtiville. Toimintaa pyrimme suunnittelemaan laidasta laitaan, jotta jokainen saisi aluetoimikunnasta mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä, ja toivomme aluetoimikuntamme jäseniksi yhtä hyvin tavallisen kotikoiran omistajia kuin aktiivisia näyttelyharrastajiakin. Esimerkkinä toiminnastamme on joka kevät ja syksy järjestettävät viikonloppuleirit – mitä mainioin tilaisuus tutustua muihin doggi-ihmisiin monipuolisen ohjelman ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Kaakon Doggien kotisivuilla voit tutustua tarkemmin aluetoimikuntamme ja kaikki johtokuntamme jäsenet antavat mielellään lisätietoja. Jäsenet saavat tietoa alueen doggitoiminnasta jäsenkirjeen muodossa noin neljä-viisi kertaa vuodessa.

Olet tervetullut Kaakon Doggien porukkaan – uusia ihmisiä ja ideoita kaivataan! Dogeista nyt puhumattakaan 🙂

 
Johtokunta v. 2020

Puheenjohtaja, Jäsenasiat

Marika Kelkka
puh. 044-277 3801
kaakonpuheenjohtaja (at) mail.com

Rahastonhoitaja

Virpi Leppälä
puh. 050-380 5550
lhadanes (at) gmail.com 

Sihteeri

Heidi Rantanen
puh. 041-440 8289
kaakonsihteeri (at) gmail.com 

Jäsenet
Krista Tukeva
Heidi Kuosa