Vuoden veteraani

Vuoden Veteraani kilpailu

Kilpailun järjestää Suomen Tanskandoggi ry. Kilpailussa selviää kalenterivuoden aikana näyttelyissä parhaiten menestyneiden veteraani tanskandoggien järjestys. Kilpailussa kilpaillaan Vuoden Veteraanin ja Vastakkaisen sukupuolen Parhaan Veteraanin arvosta. Kilpailu kestää yhden kalenterivuoden kerrallaan ja osallistumisoikeus on rekisteröidyillä tanskandogeilla.  Kilpailu käsittävät kaikki Suomessa ko. vuonna järjestetyt viralliset näyttelyt sekä epävirallisen värinäyttelyn.

» Kilpailun säännöt


2020


Suomen Tanskandoggi ry:n hallitus on 16.5.2020 pitämässään kokouksessa tehnyt seuraavat päätökset koskien vuoden 2019 TOP 20 kilpailua sekä vuoden 2020 vuosittaisia Kultadoggi-, Vuoden Veteraani-, Vuoden Kasvattaja-, Vuoden Pentu- sekä Harrastusdoggikilpailuja. Päätökset on tehty vallitsevan vakavan virustaudin Covid-19 pandemian aiheuttamien yleisten poikkeussääntöjen perusteella ja Suomen Kennelliiton antamien ohjeistusten mukaisesti.

TOP 20 kilpailua sekä sen yhteydessä pidettävää Veteraani kavalkadia ei järjestetä ennakkotiedoista huolimatta 13.6.2020, koska emme pysty järjestämään kyseistä tapahtumaa siten, ettei 50-hengen osallistumisraja ylittyisi. Sekä myös siksi, että kyseisen tapahtuman alkuperäinen tarkoitus ja perusta ovat sillä, että haluamme esitellä mahdollisimman laajalle  yleisölle edellisen vuoden kilpailuissa erinomaisesti pärjänneitä koiria ja veteraaneja ja tämän estää henkilömäärään annettu osallistumismäärän rajoitus.

TOP 20 kilpailu ja Veteraanikavalkadi siirretään pidettäväksi vuoden 2021 alkuneljänneksellä, siten että sinne kutsutaan vuoden 2019 tulosten perusteella olevat koirat. Hallitus päätti myös, ettei vuonna 2020 pidetä Kultadoggi-, Vuoden Veteraani-, Vuoden Kasvattaja-, Vuoden Pentu- sekä Harrastusdoggikilpailuja. Vuoden aikana pidettävät kilpailut eivät voi toteutua tasapuolisesti ja niiden tarkoitetulla tavalla, koska tapahtumat joista kyseisten kilpailujen tulokset lasketaan ovat lähes kaikki peruutettuja 31.8.2020 saakka.

Hallitus toivoo kaikille jaksamista ja voimia tähän poikkeustilan aikaan. Toivotaan asioiden menevän mahdollisimman nopeasti normaaliin suuntaan ja pyritään edesauttamaan siinä. Nautitaan ihanista koiristamme tänä vuonna enemmän kotona, metsissä ja lenkeillä aikaa viettäen ja palataan kisoihin ja karkeloihin, kun se on turvallista kaikille.


2019

Alder Glade’s Lawella, om. Solehmainen Lea & Mikko & Kasvattaja

Tulokset


2018

Grand Oak’s Scarlett O’hara, om. Forsstén-Klint Sari & Klint Niko

Tulokset


2017

Bonel Öinen Galaxi, om. Kareinen Minna

Tulokset


2016

Anxious French Kiss, om. Ahosola Sari

Tulokset


2015

Rainmaster’s Vito Corleone, om. Forsstén-Klint Sari & Klint Niko

Tulokset


2014


Bonel Victoria, om. Forsman Marjo

Tulokset


2013


Bonel Victoria, om: Forsman Marjo

» Tulokset


2012


Love-Dane’s Wild Midnight, om. Käräjähonka Katja

» Tulokset


2011

 
Bonel Onella, om. Boman Minna & Jouni

» Tulokset


2010


Bonel Oona, om. Wallden Anu

» Tulokset


2009


Diplomatic’s Val Kilmer om. Salmi-Aalto Teija

» Tulokset


2008

Love-Dane’s Monday Romance om. Mia Hagberg-Myllyneva & Janne Myllyneva

» Tulokset


2007

Love-Dane’s Lilli Marlen om. Katja Utriainen

» Tulokset


2006

Love-Dane’s Lilli Marlen om. Katja Utriainen

» Tulokset


2005

Genedda Femme Fatale om. Katri Nurmi & Martina Saurén

» Tulokset


2004

Genedda Femme Fatale om. Katri Nurmi & Martina Saurén

» Tulokset


2003

Orontius Real Finhockey om. Jade Paasimaa

» Tulokset  


2002

Orontius Real Finhockey om. Jade Paasimaa

» Tulokset  


2001

C’mon A Girl Made In Usa om. Katariina Valonen

» Tulokset  


2000

Wilhelmiinan Cepa-Lutz ti om. Jouni Silvennoinen

» Tulokset  

Tallenna

Tallenna

Tallenna