Lounais-Suomen aluetoimikunta

https://sites.google.com/site/lounaissuomendogit/

Lounais-Suomen aluetoimikunta eli Lounais-Suomen Dogit
Lounais-Suomen Dogit perustettiin vuonna 1994. Lounais-Suomen Dogit toimivat Suomen Tanskandoggi ry:n alaisena aluetoimikuntana aktivoimaan tanskandoggiharrastusta Lounais-Suomen alueella. Olemme siis jo yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan järjestäneet erilaisia aktiviteetteja tämän upean koiramaailman apollon parissa. Aluetoimikunnan jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa, jonka maksamalla pääsee osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.
Suurimpia tapahtumia toimintamme historiassa ovat olleet Raisiossa vuonna 1993 järjestetty
Tanskandoggien Erikoisnäyttely sekä samassa paikassa kesällä 1999 ollut Värinäyttely. Kymmenvuotis- juhlavuoden päätapahtuma oli yhdistyksen Erikoisnäyttely Paimiossa 15.8.2004. Vuonna 2006 vuorossamme oli järjestää taas Värinäyttely, joka pidettiin elokuussa Piikkiön Tuorlassa. 2008 järjestimme PJV- Open Show & TOP-20 kutsukilpailun Turun Metsämäessä. 2009 olimme Kaarinan Tuorlassa, tällä kertaa vastasimme Erikoisnäyttelyn järjestelyistä. 2010 Pöytyällä avustimme PJV- Open Show & TOP-20 kutsukilpailua. 2013 valtasimme taas Kaarinan Tuorlan tällä kertaa Värinäyttelyä varten.
2016 järjestimme Erikoisnäyttelyn Ruissalon upeissa maisemissa ja kun jäsenet ihastuivat Ruissaloon niin 2017 järjestettiin Värinäyttely näissä upeissa maisemissa. 2019 saimme olla päänavaaja uusille tuulille ja järjestimme pidetyssä Piikkiön Tuorlassa näyttelvviikonlopun, lauantaina Erikoisnäyttelyn ja sunnuntaina Värinäyttelyn. Näiden suurempien näyttelyiden lisäksi olemme järjestäneet vuodesta 2000 lähtien, myös epävirallisen Open Show’n helatorstaisin, jossa kisataan Lounais-Suomen Kaunein Doggi tittelistä.
Vuosittain järjestämme myös yhden tai useamman Match Show’n, perinteeksi on tullut järjestää Vappu Match Show vapunpäivänä, sekä erilaisia kursseja ja teemailtoja. Asiantuntijoita on ollut kertomassa meille mm. koiran ensiavusta, hieronnasta, aktivoinnista, barfauksesta ja homeopaattisesta hoidosta. Nuorille koirille on ollut kontakti- ja näyttelykoulutusta, näyttelytreenejä on pidetty erialueilla, olemme tutustuneet jäljestykseen, hakuun ja esineruutuun, vesipelastukseen, rally-tokoon sekä harjoitelleet myös perustottelevaisuutta. Muutaman kerran vuodessa on kokoonnuttu yhteiskävelylle ja
pikkujoulujakin on jäsenten kanssa vietetty!
Aluetoimikunta tiedottaa jäsenistöä tulevista tapahtumista facebookissa toimikunnan omalla sivustolla ja jäsenille s-postitse lähetettävillä Uutiskirjeillä.


Kiinnostuitko? Liity sinäkin nyt doggimaiseen joukkoon, uudet jäsenet ja uudet ideat toiminnan suhteen ovat aina tervetulleita!! Ota rohkeasti yhteyttä jäsensihteeriin hän kyllä neuvoo liittymisasioissa tai tule tapaamaan meitä tapahtumiin.
Liittyminen jäseneksi onnistuu samalla kun olet liittymässä yhdistyksenjäseneksi, merkitset vaan että liityt samalla aluetoimikuntaan ja suoritat samalla maksulomakkeella 10 euron jäsenmaksun meille.

Johtokunta v. 2024

Puheenjohtaja /
Tiedottaja facebook & palstat
Kirsi Mäki
Tontinkatu 7
21260 RAISIO
puh. 040 510 9373
kirsi.s.maki (at) gmail.com
Sihteeri /Jäsenasiat/Rahastonhoitaja /
Tiedottaja  TD-lehti

Merja Lähteenmäki
Horsmantie 8
21380 Aura
puh. 040 414 4887
lsdogit.sihteeri(at)gmail.com
lsdogit.jasensihteeri(at)gmail.com

lsdogit(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja
Eetu Sandbacka
eetu.sandbacka(at)gmail.com
Johtokunnan jäsen:
Taija Sundman-Myller
koivupesan(at)dnainternet.net
Johtokunnan jäsen
Kaisa Sandbacka
kaisa.sandbacka (at) gmail.com

Johtokunnan jäsen
Toni Nieminen
toni.nieminen73(at)gmail.com