Kaakkois-Suomen aluetoimikunta

Kaakon Doggit on perustettu vuonna 1998. Aluetoimikunnan päätavoitteena on aktivoida tanskandoggiharrastusta Kaakkois-Suomen alueella ja koota yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat menettäneet sydämensä tälle koirista upeimmalle.

Tavoitteenamme on luoda doggi-ihmisten välille verkosto, johon tukeutua sekä iloissa että suruissa. Toimintaamme ei ole tarkoitettu pelkästään dogin omistajille, vaan myös rodusta kiinnostuneille ja mahdollisesti sen hankkimista pohtiville.  Toivomme aluetoimikuntamme jäseniksi yhtä hyvin tavallisen kotikoiran omistajia, kuin aktiivisia harrastajiakin. Pyrimme järjestämään jäsentemme toiveiden mukaista toimintaa laidasta laitaan, kuten esimerkiksi kaupunkikävelyitä ja eri harrastuslajeihin tutustumisia, jotta jokainen saisi aluetoimikunnan toiminnasta mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä.

Kaakon Doggien Facebook -sivuilla (https://www.facebook.com/KaakonDogit) voit tutustua tarkemmin aluetoimikuntaamme ja kaikki johtokuntamme jäsenet antavat mielellään lisätietoja. Jäsenet saavat tietoa alueen doggitoiminnasta sähköisen jäsenkirjeen muodossa noin neljä kertaa vuodessa.

Olet tervetullut Kaakon Doggien porukkaan – uusia ihmisiä ja ideoita kaivataan! Dogeista nyt puhumattakaan 🙂

 
Johtokunta v. 2023

Puheenjohtaja
Krista Hyvärinen
kaakonpuheenjohtaja (at) gmail.com
Sihteeri
Marika Kelkka
kaakonsihteeri (at) gmail.com 
Rahastonhoitaja
Virpi Leppälä
lhadanes (at) gmail.com
Jäsen
Heidi Rantanen