Savon aluetoimikunta

https://savondogit.blogspot.com

Savondogit perustettiin vuonna 1994. Jäseniä Savondogeissa on ollut vaihtelevasti. On ollut aktiivista kautta ja ei niin aktiivista. Joskus jopa on mietitty saadaanko toiminta jatkumaan vai kaatuuko se kasaan. Mutta savolaisella sisulla Savondoggeja on päästy viemään vuosikaudet eteenpäin.

Olemme päässeet tämän 20 vuoden aikana järjestämään jäsenillemme mm. perinteikkään Match Show:n vuosittain. (Jos sitä yhtä vuotta ei mukaan lasketa) Paikkana on ollut niin Juankoski kuin viimevuosina myöskin Ristiina. Tämä perinne on jatkunut 20v ja tätä tulemme vaalimaan tulevaisuudessakin. Uutena tulokkaana meillä on ”Savon kaunein doggi”-kilpailu, joka pidetään vuorotellen jomman kumman Match show:n yhteydessä. Tästä toivommekin tulevan uusi ja pitkäkestoinen perinne.
Doggitreffejä, koirahierontoja, näyttelykoulutusta, yhteisiä mökkilomia ja kaikkea pientä, mutta kivaa. Aktiivinen jäsenistömme on pieni mutta pippurinen, kaikki jäsenemme ovat meille hyvin tärkeitä ja siksi otamme lämmöllä vastaan kaikki uudetkin savolaiset tanskandogit ja heidän omistajansa.

Savondoggien toiminta-alue on hyvin laaja. Kajaanin tältäpuolen – Mikkeliin asti. Keskisuomen rajalta – Savonlinnaan asti. Joten meitä jäseniä varmasti löytyy. Haasteenamme on saada jokapuolelle tasaisesti toimintaa ja erityisesti osallistujia. Tähän me tarvitsemme teidän jäsenten apua! Olettehan innolla mukana osallistujina ja myös kertomassa millaista toimintaa ja minne suuntaan toivotaan! 🙂

Meidät löytää Facebookista ”savondogit”-ryhmästä (johon pääsee kyllä, vaikka se onkin suljettu ryhmä) tai ottamalla yhteyttä toiminnan vetäjään tai sihteeriin. Tietoa löytyy myös kotisivuiltamme: http://www.savondogit.net

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Johtokunta v. 2020

Puheenjohtaja

Matti Känninen
Rahastonhoitaja

Johanna Ruotsalainen
Puh.040 539 4253

ruotsal(at)yahoo.com
Sihteeri / Jäsensihteeri

Heidi Kälkäjä
Puh.050 535 1737
savondogit.sihteeri(at)gmail.com
Jäsen

Kati Poikonen
Tiina Pöyliö
Minna Boman
Kati Leskinen